RWPS opleiding seizoen 2021/2022

RWPS seizoen 2021/2022

Het trainingsprogramma van de Regionale WaterPoloSchool (RWPS) is zo goed als afgelopen. In een roerig Corona – seizoen, hebben de sporters een programma gehad met aanpassingen.

Met dank aan de KNZB Regio West en de zwembaden, is het toch gelukt om een programma aan te bieden.

Op dit moment zijn de voorbereidingen ingezet voor het komende seizoen, zoals het samenstellen van het programma etc. De trainingen van de RWPS zullen weer starten in de loop van september en bestaan uit een 30 tal trainingen.

De trainingen voor de meisjes en jongens in de C, D en E leeftijdscategorie, zijn extra trainingen in de regio, ter aanvulling op de clubtrainingen. Naast de trainingen organiseert de RWPS clinics en (onderlinge) toernooien.

In de loop van het seizoen zullen de RTC’s de regie gaan voeren over de programma’s van de talentherkenning en dus ook over de programma’s van de RWPS in onze Regio. De sporters zullen hierdoor komend seizoen, gebruik gaan maken van de expertise van de RTC’s.

Sporters kunnen zich inschrijven voor de trainingen via dit inschrijfformulier. Op het formulier staan ook de trainingsmomenten en de betreffende locaties.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Wij gebruiken cookies op deze website om u een optimale gebruikerservaring te bieden. Voor meer info zie onze  Privacy Policy