zwembad

Strengere maatregelen; zwembaden dicht (update 2 februari)

UPDATE: Op 2 februari is bekend gemaakt dat de lockdown in verband met het bestrijden van het coronavirus nogmaals wordt verlengd tot in ieder geval 2 maart.

UPDATE: Op 12 januari hoorden wij dat de corona maatregelen, die in 1e instantie tot 19 januari zouden duren, met 3 weken zijn verlengd. Hierdoor blijven de zwembaden in ieder geval t/m 9 februari gesloten.

Vanaf dinsdag 15 december gaat Nederland ter bestrijding van het coronavirus in een strenge lockdown om contacten tot een minimum te beperken. Voor de sport betekent dit dat voor een periode van vijf elf weken sporten in een binnenruimte niet is toegestaan. Alle zwembaden zijn dicht. Buiten kan onder voorwaarden wel gesport worden.

Buiten mag iedereen vanaf achttien jaar alleen sporten op anderhalve meter afstand en alleen individueel of in teamverband met niet meer dan twee personen. Wedstrijden zijn niet toegestaan, kantines, douches en kleedkamers zijn gesloten.

Voor de topsport en de jeugd tot achttien jaar gelden uitzonderingen. De jeugd tot achttien jaar mag buiten blijven sporten in teamverband zonder dat ze anderhalve meter afstand in acht hoeven te nemen, de competitie ligt wel stil.

Wat betekent dit voor de trainingen van de RWPS : De trainingen die vallen in de periode vanaf heden tot en met 19 januari 2 maart 2021 komen te vervallen. Zodra er nieuws is over de herstart van de trainingen, berichten wij de sporters en ouders.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *